Кейт Мидълтън с нов дизайнер срещу Меган Маркъл

Вирджиния Чадуик-Хейли е новата стилистка на херцогинята

Мода
14:13 - 02 Април 2019
3784
Кейт Мидълтън с нов дизайнер срещу Меган Маркъл

Стилът е нещо, с което херцогинята на Кеймбридж никога не прави компромиси. Ангажиментите ѝ налагат винаги да изглежда безупречно, а това е въпрос не само на добър вкус, а и на работата с правилните хора.

Преди Меган Маркъл да стане съпруга на принц Хари, Кейт Мидълтън бе обявявана многократно за най-стилна дама в британския кралски двор. Но сега херцогинята на Кеймбридж има пряка конкуренция в лицето на Меган. Затова съпругата на принц Уилям е взела решение да смени стилиста си. Това е 36-годишната Джини Чадуик-Хейли, която освен моден гуру има опит и като редактор на британския Vogue.

Оказва се, че двете се познават от години. Приятелки са още от следването си в St. Andrews University, където учат история на изкуството. Джини дори беше гост на сватбата на Кейт през 2011 г.

От двореца твърдят, че Джини и преди е помагала на Кейт в стила ѝ и херцогинята е била впечатлена. Тя е направила голяма промяна в гардероба на Кейт, като ѝ е помагала и в избора й на тоалет за публични изяви. Затова старата й приятелка е била „тайното оръжие“ на херцогинята, тъй като предишният й стилист – Наташа Арчър – излиза по майчинство.