Кейт Мидълтън с нова и по-смела прическа

Херцогинята е кралица на фините трансформации на косата

Стил
19:08 - 20 Ноември 2020
33917
Кейт Мидълтън с нова и по-смела прическа

Понякога най-въздействащите трансформации на косата са фините. През уикенда Кейт Мидълтън се появи на пресконференция за портретния проект "Hold Still" с руси акценти.

Кейт Мидълтън е известна с това, че от години се стреми да поддържа един и същи цвят на косата. Откакто е съпруга на принц Уилям, тя не смее да експериментира с нещо по-различно във фризьорския салон. А и всички сме на мнение, че кестенявото много ѝ отива. Е, вече може да кажем, че тя е готова за промяна и това си личи по нейната последна изява в социалните мрежи. 

Нежното загатване на русия цвят в косите на херцогинята на Кеймбридж е може би най-смелият ѝ избор за прическа до момента. В профила на нея и съпруга ѝ в инстаграм може да я видим с новия ѝ цвят, който може да бъде определен като златен карамел.  

По-светлият поглед на Мидълтън беше изложен на пълен екран този уикенд, когато тя благодари на всички в Обединеното кралство, които представиха портрети, представящи как хората са се събрали на фона на пандемията от коронавирус.

Мидълтън за първи път стартира проекта Hold Still през май, след подаването на 31 000 изображения бяха избрани 100 за показване във виртуална изложба на Националната портретна галерия, която току-що приключи. „За мен най-мощната част от проекта е, че той показа колко хора и общности са се събрали и колко важни сме всички един за друг“, каза Мидълтън по време на заключителното събитие за изложбата на открито.