Кейт Мидълтън с нова прическа

Херцогинята отново потъмни косата си

Личности
12:00 - 21 Януари 2022
8444
Кейт Мидълтън с нова прическа

Вчера принц Уилям и Кейт посетиха своя първи работен ангажимент за годината в музей в Лондон. Но освен първо за 2022 година това бе и първото посещение на Мидълтън след 40-ия й рожден ден и за повода тя дебютира нова прическа в по-тъмен нюанс.

Херцогинята вече няколко поредни години дискретно изменя цвета на косата си според сезона и добавя тъмни нотки през зимата, а по-топлите и светли нюанси на кестенявото запазва за през топлите месеци.

Сега новият цвят на косата й изпъкна още по-красиво върху палтото в тъмносиньо. Точно такъв модел връхна дреха с отличаващ се цвят ни дава идеи за зимните тоалети. Подобно палто кара всяка визия да изпъкне по-добре, дори и отдолу да сме избрали да сме напълно минималистични с монохромен аутфит – както Кейт Мидълтън избра да направи.

Тази формула и без това е стилна и практична, но даваме допълнителни точки на херцогинята и заради аксесоарите. За повода тя е избрала нежни обеци в златисто, които открихме, че от намаленията могат да се купят за едва два паунда.