Келешът Георги влезе в съда с белезници, татуировки и къси гащи с надпис "Just do it" (СНИМКИ и ВИДЕО)

Той е пребил бременната си приятелка и я бутнал по стълбите, заплашвал я също и с убийство

Новини
16:48 - 03 Август 2023
7825
Келешът Георги влезе в съда с белезници, татуировки и къси гащи с надпис "Just do it" (СНИМКИ и ВИДЕО)

Бургаският районен съд в този момент разглежда мярката за неотклонение на 29-годишния Георги Кочев, който в нощта на 1 август, след поредно напиване, изблъска бременната си приятелка по стръмно стълбище.

Кочев е обвинен в заплаха за убийство на жена и досега той бе в ареста, след като бе задържан на 1 август на местопрестъплението от полицаи.

29-годишният бургазлия, който е осъждан за нанасяне на средна телесна повреда в случай от 2014 г., когато е бил едва на 20 г., както и за притежание на наркотици, пристигна в Районния съд с белезници.

Беше се погрижил умело да прикрие лицето си от репортерските камери с качулка, но не успя да скрие татусите на краката си, на които има изобразена изплезена жена и ангелски крила, а на късите му шорти иронично пише „Just do it!”, информира Флагман.

Държавното обвинение в лицето на прокурор Стоянова поиска постоянна мярка „задържане под стража”, защото се касае за тежко престъпление. Той е пребил приятелката си, бутнал я е по стълбите, докато в същото време я е заплашвал с убийство.