Кевин Костнър спечели дело за "справедлива детска издръжка"

Актьорът смята, че бившата му жена Кристин е прекрасна майка, просто трябва да минат по пътя на „изцелението“

Новини
14:08 - 03 Септември 2023
5688
Кевин Костнър спечели дело за "справедлива детска издръжка"

Кевин Костнър спечели в съда срещу бившата си съпруга Кристин Баумгартнер дело за "справедлива детска издръжка". След като се раздели с Кристин, която подаде молба за развод през май заради "непреодолими различия", актьорът временно ѝ плащаше 129 000 долара на месец за издръжка на детето, предава НОВА. Баумгартнер поиска тази сума да се увеличи до 161 000 долара, а Костнър - парите да се намалят до "разумни" граници.

По време на процеса актьорът обясни, че парите, които Кристин очаква да получи, са необходими не толкова за децата, колкото за самата нея. „Бързо ще остана без средства и ще бъда принуден да поема работа, която не харесвам“, каза той.

Съдията постанови, че размерът на издръжката, плащана от актьора, трябва да бъде намален  до 61 000 долара на месец.

След произнасянето на присъдата звездата каза пред репортери, че не се чувства победител. "След като си живял дълго с един човек, не може да има победители. Тази голяма лудост, наречена живот, може да се срине в един момент. Първо си мислиш, че всичко ти е наред, а после изведнъж осъзнаваш колко си уязвим, ”, цитира думите му Daily Mail. Костнър добави, че смята Кристин за прекрасна майка, просто трябва да минат по пътя на „изцелението“: „Оказа се, че в този странен свят не сме успели и се извинявам за това“.

През ноември Кевин и Кристин ще се изправят пред друг съдебен процес, където ще бъдат разгледани предбрачният договор и въпросът за съпружеската издръжка. Припомняме, че актьорът е женен за Баумгартнер от 2004 г. Двойката има три общи деца. Освен това Кевин има още четири деца от предишни партньорки.