Киборг: Цецо тича и се разтяга преди партийно строителство по морето

Новини
16:00 - 21 Октомври 2020
4300
Киборг: Цецо тича и се разтяга преди партийно строителство по морето

Някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов задоволи любопитството на феновете си как поддържа перфектна спортна фигура. Лидерът на „Републиканци за България“ пусна няколко снимки в социалните мрежи, от които стана ясно, че не е спрял  прочутите си сутрешни кросове и по време на обиколките си из страната. 

В момента Цветанов гради структури по Южното Черноморие. В Бургас, бившият силов министър направи сутрешен крос в Морската градина, откъдето са и снимките.

Шефът на „Републиканци за България“ сподели, че вече е дал старта на партийна структура в големия морски град, а в следващите дни ще събира членовете на организацията си в Айтос, Созополи други морски общини, а после и в Стара Загора.

Цветанов не е спирал да поддържа спортна форма, още откакто бе зам.-председател на ГЕРБ и докато бе МВР-шеф. 

Дори в най-натоварените си дни, ексминистърът не се лишаваше от сутрешния маратон на разсъмване. На волята му да се поддържа в отлична форма завиждаха и най-дисциплинираните гербери. 

След като за кратко изчезна от политическия хоризонт при смяната на политическото поприще, при създаването на новата партия Цветанов се появи отслабнал с поне 5-6 килограма и готов за нови подвизи.