Кичка Бодурова прелъстила мъжа на Маргарита Хранова

През ключалката
17:10 - 29 Юли 2019
63401
Кичка Бодурова прелъстила мъжа на Маргарита Хранова

Кичка Бодурова най-нагло е отмъкнала мъжа на своята колежка Маргарита Хранова. Именно мъж стои в основата на лошите взаимоотношения между двете жени, научи Lupa.bg.

"Баба Кица", както я наричаше Здравко от "Ритон" без угризения на съвестта е омаяла и отвела пред олтара мъж на своя колежка. Гласовитата и добра Марги Хранова запознала Кичка със съпруга си по време на общ концерт в провинцията. Бодурова сякаш само това чакала и веднага хвърлила око и прелъстила мъжа, който по ирония на съдбата носи моминската фамилия на Кичка – Бодуров.

След запознанството между двамата, искрата припламва бързо и Бодуров, който вече има три брака зад гърба си, зарязва Хранова. Именно тази постъпка и това подло предателство Марги не може да прости и до днес и това е причината двете естрададжийки да не могат да се гледат.

63-годишната бургазлийка бързо се омъжва за мъжа на Хранова, но този брак е най-големият кошмар за Бодурова, споделя самата тя в книгата си. Оказва се, че мъжът й има проблеми с алкохола и още на първата брачна нощ си показва рогата.

„Беше пийнал и мълчеше. Но не за дълго. Изведнъж изтрезня и кресна: Само к**ви ли ще ми се падат на мене?!“, избухнал младоженецът, а живеещата в Лас Вегас певица застинала. ю

Започнал скандал, който завършил с юмрук в корема на Бодурова, разказа самата тя преди време. Бракът им трае само шест месеца и естрадната певица горчиво съжалява, че се е омъжила за него, а с Маргарита Хранова така и не затоплят отношенията си.

„Кича горчиво съжалява за брака си с Бодуров и това, че си развали отношенията с колежката си, но в късно. Мъже бол, но в музикалната гилдия и без това са малко и цял живот да се гледат на кръв е ужасно”, коментират ги в музикалната гилдия.

Маргарита Хранова не може да прости предателството