Кичка още е бясна: Панайот е тракторист!

Трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред, каза певицата

Новини
18:00 - 04 Юли 2022
12051
Кичка още е бясна: Панайот е тракторист!

Кичка Бодурова и Панайот Панайотов обявиха, че заровили томахавките, след като ги размахваха с грозни обиди. Скандалът между двамата големи родни музиканти избухна в средата на миналата седмица. Изпълнителят на „Момчето, което говори с морето" обяви, че няма да пее заедно с Кичка на нейния концерт поради "мижав интерес" - нещо, което, оказа се, изобщо не отговаря на истината.

Изказването на Панайотов доведе до остри словесни нападки и вадене на кирливи ризи. Впоследствие се оказа, че проблемът между двамата е за пари. Бодурова не остана длъжна на колегата си. Кичка изригна мощно по негов адрес. „Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист, талант на такъв и расте на редосеялка може да си позволява да коментира жена и артист като мен!", обяви тя.

Дни по-късно отношенията между двамата вече изглеждат са изгладени. Кичка обяви, че е простила на Панайотов за всичко. По думите ѝ легендарният изпълнител се държал грубо - не само към нея, но и към други колеги.

"Нарече ги „сульо и пульо". Това не успях да го преглътна. Точно грубото му отношение е причината да не участва на концерта ми в Бургас. Простих му. Просто трябва да затворим страницата и с усмивка да продължим напред“, каза бургазлийката.

Панайотов, от своя страна, заяви: "Всичко за мен е минало! Не мога да си тровя душата с омраза".