Киеза: Винаги ще нося Ювентус в сърцето си

Тръгвам си, защото клубът не ми предложи договор, поясни на раздяла нападателят

Спорт
17:41 - 29 Август 2024
1721
Киеза: Винаги ще нося Ювентус в сърцето си

Най-новото попълнение на Ливърпул Федерико Киеза използва профила си в Инстаграм, за да се сбогува с феновете на досегашния си отбор Ювентус. Той също така уточни, че от ръководството на торинския гранд никога не са го търсили за нов договор, както и че решението за напускането му е дошло от клуба.

“Време е да сложа край на това пътуване с вас, “черно-бели” тифози. Бих искал да посветя няколко думи на благодарност за голямата привързаност, която винаги сте ми показвал.

Винаги ще я нося в сърцето си. Израснах с вас и Ювентус както като човек, така и като футболист. Вие ме подкрепяхте и в добри, и в лоши времена, заради което винаги ще ви бъда благодарен.

През последните четири години имах възможността да работя с играчи, треньори и персонал на най-високо ниво. Вие бяхте като семейство за мен. Дори и в най-трудните моменти вие ми помогнахте да се изправя. Винаги ще нося със себе си радостните моменти, които споделихме.

Сега, сбогувайки се, бих искал да изясня темата с преподписването. Така и не получих предложение от Ювентус за нов договор. Следователно никога не е имало искане нито от мен, нито от моя антураж за удължаване или съкратяване на контракта. Бях информиран, че няма да бъда част от проекта още преди старта на подготовката на отбора. Благодаря ви отново за постоянната подкрепа. Благодаря, Ювентус. До самия край”, написа Киеза в своето обръщение към феновете на “Старата госпожа”.