Кирил Петков и Линда се забавляват в Кения (СНИМКИ)

Личности
15:35 - 02 Юни 2021
20491
Кирил Петков и Линда се забавляват в Кения (СНИМКИ)

Служебният министър на икономиката Кирил Петков, който е единственият досега начело на ведомството с образование от Харвард, се забавлява със съпругата си - канадката Линда, в Кения и Занзибар.

Последното им пътуване е до най-актуалната с ковид епидемията екзотична дестинация - танзанийския остров Занзибар, където отпразнували заедно Деня на влюбените – 14 февруари.

В рая на Индийския океан сем. Петкови отседнали във вила, обградена от палми, намираща се на метри от вълните. Комплексът, към който принадлежи плажната вила, е сред най-луксозните на острова. Линда отразила престоя с доста снимки в социалните мрежи.

Цените за воаяж до Занзибар, където хиляди българи отмаряха в началото на тази година заради липсата на рестрикции покрай Covid-19, не са непоносимо високи. Пътуването излиза между 2 и 3 хиляди лева на човек в зависимост от хотела, в който туристите изберат да отседнат. Семейство Петкови били изкушени от един от най-скъпите варианти, за да са подсигурени с всякакви екстри.

През зимата на 2019 г. Кирил, който е и успешен бизнесмен, завел Линда и в Кения. Там също са събирали тен край басейните на 4-звезден ризорт, където нощувката е 400 лева. Цялото им приключение отново коствало около 6 хиляди лева, колкото излиза ваканция в безобразно скъпи хотели в бетонирани наши курорти като Слънчев бряг и Златни пясъци.