Киркоров "води" у нас Алла Пугачова

Певецът прави лятно турне в родината си

Култура
16:22 - 09 Април 2019
3643
Киркоров "води" у нас Алла Пугачова

Филип Киркоров идва на турне у нас през юни тази година. Роденият в България певец ще представи новото си шоу "Я+R" # Цвет Настроения", премиерно в пет български града.

Мащабната продукция е дело на Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на "Цирк дю Солей", но и с шоуто на Селин Дион - "А New Day". 

Любопитен факт е, че Киркоров, който бе женен за естрадната прима Алла Пугачова, ще изпълни ремикс на известната песен на певицата "Уважаемый автор" (1987 г.). Макар че отдавна се разведоха и двамата артисти запазиха близки отношения и често взаимно се канят на концертите си. В България родената във Варна звезда ще направи реверанс към Алла, изпълнявайки нейна песен.

У нас ще пристигнат тирове с тонове техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, LED-екрани, излъчващи концептуална графика с 3D-анимация, и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за тричасовия концерт. Той ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни като "Цвет настроения синий", "Ибиса" и други.

Началото на турнето на 51-годишния Филип Киркоров в България ще бъде поставено на 8 юни в София. Концерти ще има в Пловдив - на 10 юни, в Бургас - на 12 юни, във Варна - на 14 юни, като финалът ще бъде в Русе.