Киро Динчев се раздели с ЦСКА

Спорт
17:35 - 13 Юни 2024
1751
Киро Динчев се раздели с ЦСКА

Кондиционният треньор в ЦСКА - Кирил Динчев, написа емоционална публикация в Instagram, чрез която съобщи, че повече няма да работи в клуба от Борисовата градина.

Той се присъедини към "червените" още през 2015-а година, като действащ тогава футболист, след което преустанови спортната си кариера и се насочи към треньорското поприще.

Той е двукратен носител на Купата на България с ЦСКА - веднъж като футболист, веднъж като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

През годините Динчев изкара редица сертификати, свързани с кондиционната подготовка на футболистите.

Ето какво написа той:

"Скъпи Армейци,

изминаха 9 години от както за първи път стъпих на "Армията" като човек, работещ за "червената" идея. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера.

През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цял живот.

Преминахме през много щастливи и през някои разочароващи периоди.

Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете срещу: Монтана (купа на България), Миньор Перник (шампиони В група), Арда (купа на България), Базел (групи Лига Европа), Виктория Пилзен (групи лига на Конференциите), Победата над Рома в София.

И, разбира се, финалът от тази година срещу Септември (купа България 18 г.) заради, който юношите ни ще играят в Младежката Шампионска Лига.

За мен те бяха сбъдната мечта и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!

В крайна сметка, нашата задача е да прибавим парченца към Великата Червена История!

Искам да се извиня, ако през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или извън него, искам да благодаря на колегите и съотборниците, с които работихме заедно, за да може ЦСКА да бъде успешен клуб.

Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези, които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш!!!

Искам да пожелая на Феновете, възможно най-бързо да гледат пак мачове на собствен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и ръководство да постигнат поставените цели.
И накрая, искам да споделя още една моя постигната цел. Има една много хубава песен "още от дете..." - е, тя ще важи с пълна сила за двете ми деца, които подкрепяха отбора още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на следващите поколения е наша задача!!!

И за финал... Благодаря ти, ЦСКА!"