Кметът на Монтана: Съмнявам се Бербатов да донесе промяната

Болно ми е като гледам колко хора са вплетени в интригата около БФС, заяви Златко Живков, известен с пристрастията си към Левски

Спорт
11:04 - 01 Февруари 2022
1512
Кметът на Монтана: Съмнявам се Бербатов да донесе промяната

Кметът на Монтана Златко Живков говори от турския курорт Алания, където отборът на Антони Здравков продължава своята подготовка. Живков говори по различни теми, една от които беше битката за президентския пост в Българския футболен съюз.

"Тази ситуация ми се струва малко странна, не намирам много логика в нея, за съжаление. Даже ми е малко болно, като гледам колко хора и неща са вплетени в тази интрига. Дали е необходимо да има промяна? Възможно е. Имам огромни съмнения дали Димитър Бербатов е носителят на тази промяна. В нормални отношения съм и с едните, и с другите. Не виждам нищо, което реално да носи смисъла на тази промяна.

Виждам вкопаване, разправии и интриги, в които намесват и местната власт. Българите сме такива - загубиш ли, всички други са измамници и мошеници. Тази интрига не е в интерес на българския футбол. Тази промяна няма да ни качи в по-горната урна. Любопитно ми е, ако се случи, какво точно ще се промени.

Някоя грешка на сегашната футболна власт? Промените за формата на лигите, можеха да бъдат приети по-рано. Нормалният вариант е на тези хора, които имат мандат, да им се даде шанс да го изкарат - ние сме демократична държава", каза пред Спортал кметът на Монтана.