Кметът на Симитли скочи на Любо Пенев и Илиан Илиев

Поли брани сина си - рефера Стефан Апостолов, от нападките на футболните треньори

У нас
13:01 - 01 Април 2019
3378
Кметът на Симитли скочи на Любо Пенев и Илиан Илиев

Кметът на Симитли Апостол Апостолов – Поли, баща на рефера Стефан Апостолов, скочи на треньорите Любо Пенев и Илиан Илиев след двубоя ЦСКА – Черно море (1:0), ръководен от неговия син. Поли се ядоса най-вече на репликата от страна на Илиев „сричащия депутат”.

"Стефан бил сричал? Те не могат да четат! Не могат да си направят тактиката за мача, после съдията защо е дал дузпа.

Те нямат положения, какво искат? А и на тия Илиан Илиев и Любо Пенев къде са им успехите като треньори, че аз се сещам за други неща”, възмути се Апостолов-старши пред "България Днес".

За неговия син Стефан Апостолов се знае, че извън футбола е депутат в 44-ото народно събрание и зам.-председател на парламентарната комисия по спорт. Преди време обаче се изложи доста от парламентарната трибуна – дали от притеснение, или от ниска грамотност, но Стефан Апостолов с голяма мъка изчете доклад на своята комисия пред колегите си. 

„Съжалявам, че загубихме такъв мач. Съдията не ни позволи да играем - фаулове в атака постоянно.

Не съм бил толкова изнервен от доста време, заради това което сътвори тоя сричащия депутат.

Любо Пенев каза, че има три варианта да се свири мача, но не каза за четвъртия, който стана - да се сври всичко за ЦСКА”, оплака се Илиан Илиев след загубата на „Армията”.

Още преди мача Любо бе подхванал съдията Апостолов с предположения как ще осакати ЦСКА с картони за предстоящите две дербита с Лудогорец.

„Говорят глупости.

Българските съдии са добри, следя първенството и твърдя, че е така.

Допускат и грешки, но това е нормално, хора са, важното е да не е преднамерено. А Стефан никога не е участвал в схеми, на терена отсъжда каквото вижда", заяви Апостол Апостолов.

Колкото до треньорските успехи - Любо Пенев е шампион на България с Литекс от 2011 г., а Илиан Илиев спечели Купата на България през 2010 г.

Снимка: Lap.bg