Кметът на Земен е с COVID-19

Затварят сградите на общинската администрация за 14 дни

Новини
10:15 - 06 Ноември 2020
2347
Кметът на Земен е с COVID-19

Кметът община Земен Димитър Сотиров и още седем служители в администрацията на община са положителни тестове за COVID. Tова съобщиха във Фейсбук от кметската управа, а след това и самият градоначалник.

Заради установените случаи на COVID- 19, сградите на общинската администрация ще бъдат затворени за граждани и за пълна дезинфекция. За период от 14 дни достъпът на граждани до Общината е забранен.

Центърът за административно обслужване ще продължи да работи с намалено работно време и при засилени противоепидемични мерки. Сред служителите там няма положителни тестове.

Умоляват се гражданите, които нямат спешна необходимост от административни услуги, да изчакат 14- дневния срок до отмяната на карантината и да спазват стриктно указаните от Министерството на здравеопазването мерки.

Самият Стоянов пояснява, че са направили тестове на служителите в администрацията след констатирането на симптоми сред тях.

"Само заедно ще се справим и с това! Здраве желая на всички и се пазете! Спазвайте мерките! Никой не е застрахован! Благодаря на всички за всичко! Само да сме здрави!", казва Димитър Сотиров и добавя, че е на домашно лечение и се чувства добре.