Кметицата на Момин проход обяви: Ставам порно звезда, уведомих мъжа си и децата! (Горещи снимки)

Диана Габровска засне в Гърция първата си лесбийска сцена, премиерата е на 3 октомври

Нещо за четене
19:09 - 27 Септември 2022
55852
Кметицата на Момин проход обяви: Ставам порно звезда, уведомих мъжа си и децата! (Горещи снимки)

Бившата кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска, чиито голи снимки взривиха интернет пространството по време на предизборната кампания през 2019 г, се впуска официално в порноиндустрията. Тя вече е заснела първия си филм за възрастни в Гърция. Предстоят й и още секс снимки. Диана има договор за още 5 порно сцени.

Снимките са се провели през лятото в един от курортите в южната ни съседка, научи Lupa.bg. Във видеото Диана Габровска е в интимни сцени с жена. Премиерата на горещата лента ще е идния понеделник, 3 октомври. Порно сцената продължава 20 минути.

Диана доста мислила, преди да се реши да нагази в порното. До последно, в деня на снимките, мислела, че ще се откаже. Тя е омъжена, а съпруга й Тони застава плътно зад нея, той дори е пътувал с нея до Гърция, за да я окуражи за снимките. Голата кандидат-кметица разкрива, че е разговаряла с децата си за това и ги е уведомила, че мама ще се снима в еротични филми. "Като пораснете, ще ме разберете - това им казах. Исках да го научат от мен, а не от други хора", коментира Диана Габровска. И признава, че "лоши хора" и преди това им подмятали разни неща за нея.

„Приемам снимките в порно филми като сериозен ангажимент. Това не е нещо, с което ще се занимавам мимолетно. Търсена съм, желана съм, мисля, че мога да направя добра кариера. А и фактът, че си заставам с името, а не с някакъв псевдоним, красноречиво говори за това", заявява пред Lupa.bg Диана Габровска, която уточнява, че няма никакви табута.

Следващите й сцени ще бъдат с двама мъже. Снимките ще са през октомври. Те ще бъдат реализирани в чужбина, тъй като в България това се оказва незаконно. Пре наш репортер сексбомбата не уточнява какъв е бил хонорара й. Доверява само, че парите си заслужават. Гордее се, че ще ги изкарва честно, както се казва "с пот на челото" (и на други места), а не с далавери и схеми.

Кадър от първия порно филм на Диана Габровска. В него тя се вихри в сцена с друга жена

Габровска допълва, че ще продава и сексуални кадри в платформата OnlyFans срещу заплащане. Тя доверява, че на този етап ще остане да живее в България, но ако има много хейт срещу нея, планира с мъжа си и децата да се преместят в чужбина. "Не се срамувам от това, което върша. Други неща са срамните, например корупцията. Не крада от никого, просто работя, за да издържам себе си и децата си!", отсича тя пред Lupa.bg.

Работен момент от първия порно филм на Диана Габровска

Диана с мъжа си Тони на о. Тасос. Той я подкрепя в кариерата й като порно звезда, даже присъствал с нея на снимките