Кобилкина тръгва на турне

Поредното прибиране на сексоложката, която в момента е с постоянно жителство в Лондон, у нас ще е в разгара на лятото

Нещо за четене
21:32 - 18 Юли 2022
4491
Кобилкина тръгва на турне

Наталия Кобилкина не веднъж е признавала, че където и да живее по света, тя чувства България като своя втора родина и винаги ще изпитва сантимент към нея. Поредното прибиране на сексоложката, която в момента е с постоянно жителство в Лондон, у нас ще е в разгара на лятото, но не за почивка, а по работа. Кобилкина тръгва на турне. То ще продължи 8 дни – от 31 юли до 7 август, и ще премине през 4 града - София, Пловдив, Варна и Бургас.

Две са темите на турнето. „От нещастно момиче – щастлива жена“ - така Наталия обобщава трансформацията, която ще се случи с дамите, посетили семинарите й в София на 31 юли, в Пловдив на 3 август и в Бургас на 4 август, като обяснява, че това е тренинг за психическа зрялост. На 5, 6 и 7 август във Варна пък ще проведе най-популярните си и търсени курсове за женска енергия – Гейша 1 и 2.  

„Любими мои приятели, радостна съм да ви съобщя, че най-после успяхме да организираме дългоочакваното ми турне в България. Изключителната енергия на живите събития е незаменима и ще можем да се срещнем в София, Пловдив,  Бургас и Варна. Това може да се превърне в един уникален ден за вас, след който животът ви коренно ще се промени. Ще говорим за проблемите и трудностите в отношенията, как да заживееш живота си като зряла жена и за това, как да поставяме граници… а и не само!“, написа Кобилкина в своя сайт, където има подробности за турнето.