Кобилкина учи Капитонова как да си намери мъж

На семинара „Манифестирай на 100%“ ще присъстват и  Мария Силвестър, Дениз Хайрула, както и инфлуенсърката Антоанет Пепе

Нещо за четене
15:06 - 29 Ноември 2022
2949
Кобилкина учи Капитонова как да си намери мъж

От две години Наталия Кобилкина живее в Лондон, но често се прибира до България, за която казва, че чувства като втора родина. И нито едно нейно идване не остава незабелязано. Последния път даде интервю на Петя Дикова, в което коментира големия брой разводи и категорично заяви, че за да не се стига до тях е много важно „жената да помни, че преди всичко са били двойка с партньора си и йерархията трябва да се спазва - първо е мъжът, а после са децата”, с което предизвика фурор от коментари – едни я подкрепяха, други остро критикуваха.   

„Свикнала съм на двуполюсните реакции и ги приемам за нещо нормално, защото аз говоря прямо за неща, които не знам защо, но тук никой не си позволява да каже. И не става дума само за секс. Ето сега наример, на 3 декември ще правя семинар за успеха. Има хора, които умеят да манифстират по рождение и ги наричаме късметлии. Но при мнозинството не се получава толкова лесно. Интересът към обучението е толкова голям, че разпродадохме билетите за 3 дни и помолих екипа ми да потърси по-голяма зала, където да поберем всички желаещи. В крайна сметка ще го наравим в Гранд хотел София и ще приемаме хора до последния момент, защото не съм постоянно в София, за да повторя курса. Ще има и онлайн достъп“, коментира Наталия критиките, но и доверието, което си е спечелила през годините.

На семинара „Манифестирай на 100%“ ще присъстват и редица популярни дами. Сред тях са Мария Силвестър, победителката от „Ергенът” Виктория Капитонова и нейната подгласничка Дениз Хайрула, инфлуенсърката Антоанет Пепе, актрисата София Маринкова, писателката Красимира Цочева, певицата Миа-Михаела, която е дъщеря на Бони и др.