Кобрата към Джошуа: Запомни кой съм!

Британецът се подигра с Кубрат след като го нокаутира: "Трябва да говори по-малко"

Топ
02:00 - 13 Декември 2020
7210
Кобрата към Джошуа: Запомни кой съм!

Световният шампион Антъни Джошуа не пропусна да жегне Кубрат Пулев минути след като го нокаутира в 9-ия рунд и запази титлите си в тежка категория.

Британецът се обърна към зрителите от ринга: „Уембли Арена“ чувате ли ме? Нека вдигнем малко шум. Всички чухте и видяхте какво се говореше в петък, а тук трябва да говорим по-малко и да действаме“, изкрещя Джошуа. Британецът визираше поведението на Кубрат Пулев по време на кантара предния ден, когато Кобрата прекали със словесните закани.

„Направих това, което знам най-добре. Да вкарвам удари с комбинации. Нека по-малко говорим. Не обичам да давам интервюта, а да говоря на ринга. Нека празнуваме Коледа, нека всички са щастливи“, бяха следващите думи на Антъни Джошуа.

Той призна, че Кубрат Пулев го е затруднил. "Това беше труден мач. Това е първият ми мач след повече от година, затова съм щастлив. Готов съм да се изправя срещу всеки. Респект към Тайсън Фюри. Пулев беше №1 на IBF и се изправих срещу него. Стъпка по стъпка. Аз съм войник и съм готов да се бия срещу всеки. Хубаво е да се бия в Лондон, хубаво е у дома. Боксът в тежка категория обратно е на картата“, каза Джошуа.

Минути след като Кубрат Пулев се свести от нокаута, той отново влезе в диалог с Джошуа. Покрай поздравите и ехидните усмивки между двамата се подочу как Кубрат се обърна към Джошуа: "Запомни кой съм аз!".

Световният бокков шампион не чу в началото, а след това видимо се учуди при изричането на тези думи отново и отново. "Не го забравай", изрева току що свестилия се от нокаута Пулев. "И кой си ти?!", беше отговорът с въпрос отсреща. "Аз съм Кубрат Пулев", последва от загубилия претендент.
Това явно дойде в повече на Джошуа, който изгледа арогантно българския атлет, но за щастие не последваха ексцесии.