Кобрата : Не бих целунал пак Джени Суши. Съжалявам!

Фолкпевицата Андреа първо му се разсърдила, но после го подкрепила

Спорт
19:05 - 07 Април 2019 (обновена)
9064
Кобрата: Не бих целунал пак Джени Суши. Съжалявам!

"Не бих целунал пак Джени, всеки прави грешки. Съжалявам че така се получи", каза Кубрат Пулев в предаването "120 минути" по Би Ти Ви. Така спортистът обясни скандала със сексапилната журналистка. На практика, това е първото му извинение след избухването на скандала. До сега Пулев се опитваше да омаловажи ситуацията, а от екипа му правеха двусмислени подмятания по адрес на американката.

Боксьорът определи Джени Суши като "печен човек", с който е сигурен, че ще се сдобри. Случилото се било просто недоразумение.
"Джени Суши дойде още докато се снимах с българите след мача ми с румънеца. В четвъртия рунд усещах, че губех мача, нямаше нужда да ми казват от ъгъла. Превъзмогнах себе си, ударите, аркадата и целувката бе израз на радост и на щастие, на емоция. Познавахме се, въпреки че тя после каза, че не сме приятели. Тя не е лошо момиче, просто са й дали лош съвет", разказа Кобрата.

Пулев каза още, че приятелката му Андреа отначало се разсърдила, защото била подведена, но после започнала да го подкрепя. 
"Мачът беше драматичен. Еуфорията беше много голяма. Може би, когато му се роди дете някой ден, ще съм по-радостен. С българите край ринга се прегръщахме и целувахме. След толкова емоционален мач, не беше редно веднага да ми взима интервю. Целувката е израз на щастие, на емоция, а не е опит за сексуално насилие. Сигурно човек като е дрогиран, изпитва такава емоция. Така съм усетил ситуацията, така реагирах. Съжалявам", завърши Пулев.