Кобрата отвръща с десен прав: Андреа е щерка на измамници, тя ще ми говори за имотни далавери!

Общество
15:46 - 19 Май 2020
30500
Кобрата отвръща с десен прав: Андреа е щерка на измамници, тя ще ми говори за имотни далавери!

Боксовият ни шампион Кубрат Пулев хич не се забави да отвърне на последните нападки по свой адрес от страна на дългогодишната си любовница Андреа. Фолкаджийката обвини Кобрата освен в лъжи и изневери, в имотни далавери с тайните му любовници. Боксьорът хич не се поколеба да заяви, че точно щерката на отявлени мошеници не би трябвало да му държи сметка как върти бизнес.

Андреа никога не е криела, че  има заможни родители, които угаждат на всичките й прищевки. Веднага след абитуриенския бал слага силикон и яхва луксозен джип BMW X5. Все подаръци от мама и тате.

Мълви се, че родителите на едрогърдата сексбомба инвестират над 100 000 евро, за да стане любимото им чедо чалга дива. За всички е ясно, че Теодора Андреева, както е истинското й име, не блести с кой знае какви гласови данни, но за сметка на това се фука със скъпи клипове и тоалети.

Майката Михаела Андреева е управител на „Мета Мекс“ ООД – фирма, която се занимава с дистрибуция на крепежни елементи и инструменти – собственост на нейния съпруг и баща на Теодора, Румен Андреев. Покрай компанията постоянно има скандали, а служителите редовно напускат заради неизплатени заплати. Вероятно това има предвид Кобрата, като напада близките на изгората си.

Фолкаджийката с мама Михаела и татко Румен

Наскоро уволнен шофьор осъди родителите на Андреа за 7000 лева компенсация, но не е видял и стотинка от парите. Момчето няколко месеца работело без заплата,но накрая нервите му не издържали. Излъганият младеж се надява справедливостта в крайна сметка да възтържествува и всеки да си получи заслуженото. Той се зарича, че няма да се откаже да доведе съдебната битка до край.

Според запознати, докато служителите на Румен Андреев се чудят с какви пари да изкарат поредния месец, той разширява бизнеса си с всеки месец. Баровецът е известен още като бивш общински съветник в родния си град Сапарева баня. Навремето закупил стара къща там и я превърнал в луксозна вила. Самата Андреа често отсяда в имението на татко си, когато иска да избяга от светската суета.