Кобрата: С Чар ще се бия през септември

Радвам се, че Роли Ламбърт прие поканата, сподели Тервел Пулев

Спорт
13:29 - 27 Март 2024
2244
Кобрата: С Чар ще се бия през септември

"С Махмуд Чар имаме насрочен мач за световната титла през септември месец, нека се възстанови и ще видим как точно ще се случи. Аз му пожелавам пълно възстановяване", сподели Кубрат Пулев, който сега ще има друг противник.

В момента Махмуд Чар се възстановява, след като скъса сухожилие на бицепса и претърпя операция. Контузията му провали сблъсъка с Кобрата за световната титла в "Арена София" на 30-и март. Вместо това по-големият от братята Пулеви ще се бие с Игор Шевадзуцкий в събота.

Тервел Пулев демонстрира амбиция и решимост да се представи по най-добрия начин в срещата с Роли Ламбърт.
Двубоят между двамата е в събота вечер.

„Благодаря за хубавите думи при представянето. Добре дошъл на противника ми. Радвам се, че при поакана. Смятам, че е добър, труден опонент. Вярвам, че съм се подготвил като него. Няма подценяване. Смятам, че ни чака здрав сблъсък. Мисля, че няма нужда от много излишни думи. Това е едно от последните събития преди мачовете. Остана и кантара, да видим кой колко килограма е и в каква форма е и после е ред на битките“, заяви Тервел Пулев.

Съперникът на Тервел Роли Ламбърт благодари на бога, че е в страната. Сподели, че визата е била трудност, но всичко вече е наред.

“Знам достатъчно за съперника ми. Той е брат на Кубрат, когато също много харесвам. Съперникът ми е бил на Олимпийски игри. Познавам го, развълнуван съм да съм тук. Идвам, за да спечеля, няма съмнение в това. Очаквам събота вечер с нетърпение“, заяви Роли Ламбърт.