Коцето – жертва на изнудване?

Момичето, пуснало жалба срещу него, често бягало от дома си, имало амбиции да влиза в шоубизнеса

Нещо за четене
14:11 - 20 Август 2022
14889
Коцето – жертва на изнудване?

Фолкпевецът Константин, срещу когото вчера 17-годишно момиче подаде жалба за блудствени действия в хотелска стая в Слънчев бряг, може да се окаже жертва на изнудване, научи Lupa.bg от свой източник от полицията в Несебър.

Тийнейджърката, жалваща се от Коцето, е изчезвала от дома си на четири пъти само през последната година и се е налагало да бъде търсена с полиция. Момичето е от Стара Загора, но кара цяло лято на морето, тъй като баща й развива бизнес по Южното Черноморие. Според жалбата й, тя е била на участие на Константин в дискотека в Приморско, след което се видяла с него в Слънчев бряг и доброволно влязла в хотелската му стая.

Само преди месец 17-годишната Н. е обвинила в насилствени сексуални действия и 28-годишен младеж, но впоследствие изтеглила жалбата си.

„Момичето и друг път не се е прибирало в дома си, а след това е оправдавало приъствието си на купони с отвличания и с насилствени сексуални действия. Тя се страхува от гнева на баща си. Твърде възможно е и да става въпрос за изнудване за пари предвид финансовото благополучие на Константин“, твърдят познати на разкрепостената тийнейджърка.

Въпреки, че все още няма навършени 18, тийнейджърката е запалена инфлуенсърка и „тик-токърка“, като не крие амбициите си за бляскава бъдеща кариера в шоубизнеса. Заради това някои допускат, че е възможно Коцето да се е видял подходящ за „ракета-носител“. 17-годишната Н. има около 20 000 последователи в „тик-ток“.