Коцето строи палат на морето (СНИМКИ)

Хитовият изпълнител припечелваше навремето и от строителен бизнес, а този път е направил солидна инвестиция

Нещо за четене
13:40 - 15 Август 2024
3479
Коцето строи палат на морето (СНИМКИ)

Поп фолк звездата Константин, който има ултра луксозна къща в столичния квартал Бояна, скоро ще се сдобие с още един имот на морето, пише Галерия. Хитовият изпълнител припечелваше навремето и от строителен бизнес, а този път е направил солидна инвестиция.

Къщата се намира на първа линия с изглед към брега. „Гледката е добра, така си мисля… Ще си направя кей за джетове. Плаж, басейнче…“, коментира певецът, който показва за кратко част от проекта, който все още е в етап на реализация.

На клипчетата, които  бяха публикувани за кратко в Инстаграм, присъства и неговият верен приятел – музикантът Димитър Ковачев – Фънки. Това, което и двамата не разкриват, е точната локация на новия имот.

Въпрос на време е бившият пайнер да се похвали с вече завършения си палат. Предвид дома му в София, се очаква жилището да бъде обзаведено от високоплатени дизайнери. За рамката на интериорния дизайн и изобщо бюджета ще отговаря неговата съпруга Надя. Тя е виновница за страхотната визия в големия град, а сега амбициозната й задача е морски мотиви.

Щастливи от случващото са и наследниците им – малкият Александър и по-голямата му сестра Марияна. И двамата обожават лятото, което от догодина ще прекарват в близост до вълните. Заедно с родителите и, блондинката, която предпочита да е на слънчево място, и певецът, който от юни до септември работи предимно по курортите.