Код алфа алфа алфа: Мъж почина на най-големия гей круиз в света

Таблетка екстази с фентанил, която е купил на борда, уби 36-годишният Джонатан Миндръм от Чикаго

Новини
16:44 - 05 Февруари 2024
5590
Код алфа алфа алфа: Мъж почина на най-големия гей круиз в света

Самоличността на мъжа, който загина на борда на Oasis of the Seas на компанията Royal Caribbean по време на круиз, е разкрита, заедно с предполагаемите подробности около обстоятелствата на преждевременната му смърт.

36-годишният Джонатан Миндрум е починал на лъскавия Oasis of the Seas около 3 часа сутринта на 24 януари, съобщава Washington Blade, малко преди корабът да стигне до Сан Хуан, Пуерто Рико.

Корабът е тръгнал от Маями на 21 януари и се е върнал на 28 януари. През цялото това време тялото на Миндръм е в Пуерто Рико в местен погребален дом, според сестра му Дженифър Миндръм, чиято самоличност е потвърдена, след като тя публикувала в социалните медии молба за информация относно смъртта на брат ѝ.

„Брат ми почина в сряда сутринта... на круизния кораб. Не получихме почти никаква информация от круизната компания“, написа тя в публикация в Reddit.

Един потребител ѝ отговори: „Мисля, че го видях да умира.“

Той твърди, че смъртта на Миндръм е настъпила на партито Neon Playground в Studio B, място за забавление, което е превърнато в нощен клуб, където

музиката спря около 3 сутринта, за да обяви „код алфа алфа алфа“ -

предупреждение за нужда от спешна медицинска помощ.

Коментаторът твърди, че Миндръм не реагирал на мястото си и след това бил отведен в медицинския център на кораба. Той добави, че „слуховете на борда на кораба казват, че той е

взел таблетка екстази с фентанил, която е купил на борда“.

Твърденията не можаха да бъдат потвърдени от магазина и не бяха потвърдени от правоприлагащите органи или круизната компания, но главният изпълнителен директор Рич Кембъл потвърди самоличността на Mindrum пред Blade.

"Г-н Миндръм за съжаление почина на борда на Oasis миналата седмица, но обстоятелствата относно смъртта му не бяха подозрителни“, каза той. „Ние сме много натъжени от тази загуба и нашите съболезнования отиват при неговите приятели и семейство.“

Непотвърдени доклади предполагат, че е

имало най-малко пет случая на предупреждение „алфа алфа алфа“,

издадено по време на пътуването. Също така не е първият път, когато пътник умира на чартърен круиз на Atlantis Events, като през последните години бяха потвърдени четири подобни случая.

Крейг Миндръм, бащата на Джонатан Миндръм, каза пред изданието, че синът му е „брилянтен човек като професионален консултант и мислител“.

„Той имаше много светло бъдеще пред себе си, така че загубата му е загуба не само за нас, но и за света“, каза той. „Ние сме дълбоко скърбени от загубата на Джонатан и също така имаме важни въпроси относно обстоятелствата на неговата смърт и предоставената му спешна помощ.“