Кой е новият на Анита на Рачков?

25-годишната блондинка е казала „Да“ на 20 години по-възрастния от нея милионер от Бостън Никълъс Стемпер

Нещо за четене
15:50 - 06 Февруари 2024
7783
Кой е новият на Анита на Рачков?

Бившата на Димитър Рачков – Анита, наистина се е сгодила! И то не за кого да е. 24-годишната блондинка е казала „Да“ на 20 години по-възрастния от нея милионер от Бостън Никълъс Стемпер.

Ник Стемпер, който е шеф на огромна иновативна компания за здравеопазване, вече е променил статуса си във Фейсбук и е „сгоден“, а на профилната си снимка виждаме как държи ръката на нашата Анита. Блондинката живее в Бостън от няколко месеца и ако годежът е успешен, се очаква да се премести в Щатите запостоянно, пише Intrigi.bg.

46-годишният богаташ  е роден в Делафилд – щата Уисконсин. Скоро след като завършва изследователския университет в Индиана, става вицепрезидент в голяма медицинска компания, а от няколко години ръководи водещата световна компания Sanofi.

Любопитна подробност е, че макар Ник да е изключително близък с по-малката си сестра Лизи, той все още не я е запознал с бъдещата си съпруга. Не е представил Анита и на родителите си.

Междувременно забелязахме и годежния пръстен на ръката на Димитрова. Диамантът е огромен. Колкото до слуховете, че Димитрова си е правила серия от пластични операции на лицето се оказаха силно преувеличени. Всъщност Анита използва един от най-новите приложения за фотообработка на снимките, които правят лицето й да изглежда гладко и сияйно.