Кой е новият на Тита?

Певицата призна, че е щастлива с мъжа до нея и вече иска семейство и деца

Нещо за четене
12:30 - 13 Ноември 2023
6455
Кой е новият на Тита?

Тита е сред най-успешните млади таланти, добили популярност от формата X Factor и продължили по-нататъшната си музикална кариера, развивайки собствен стил и репертоар. В последно време хитовата певица взе кардинално решение, като експериментира с няколко проекта във фолк жанра.

“Обичам различна музика, смесена музика, а тази песен е връщане към R&B. Не мога са се оприлича като попфолк изпълнител и не искам. По-скоро искам хората да ме възприемат като момиче от Балканите. Искам да правя модерна балканска музика, която правят и другите в Сърбия, в Македония правят супер модерна музика с R&B елементи, с балканското наше звучене. Смятам, че всички изпълнители трябва да експериментират” – заяви тя в “Събуди се”.

Тита призова младите момичета да вярват в мечтите си и да бъдат себе си, а не да подражават на някоя популярна личност.

“Образът на Тита ми харесва, защото ми позволява да експериментирам в различни посоки и да покажа себе си в много различни светлини” – отчете певицата.

“Всяка една награда е важна за мен, но е важно да виждам подкрепата на хората” – сподели още тя.

По думите й важен урок, който е научила, е да отстоява себе си, да врява на личната си преценка. В личен пран признава, че се чувства много щастлива и има човек до себе си.

“Не обичам да говоря много за личния си живот, защото хората започват да се ровят много и да дълбаят… Почват едни измислици… Нищо повече няма да кажа, щастлива съм!” – на мнение е тя.

За бъдещето си казва: “След 5 години ще съм около 30-годишна. Искам да имам деца, семейство, да съм успяла да направя повечето неща от кариерното си развитие. Като човек тепърва ми предстои да показвам своя път на моите деца, да ги уча. Обичам пълна къща, както се казва, обичам хубава енергия, много хора, голяма маса, всички да си говорят… Тази семейна обстановка много ме радва и бих искала и аз да имам такава”.