Кой изпрати 1001 рози на Александра Богданска?

Нещо за четене
16:44 - 14 Юни 2022
7531
Кой изпрати 1001 рози на Александра Богданска?

Възможно ли е тайният обожател на Александра Богданска, който й прати по време на почивката й в Гърция 1001 червени рози, да се окаже актьор? Този въпрос си задават мнозина, след като моделката пусна поредно видео в youtube канала си, този път посветено на ваканцията й в началото на май.

В него тя не сдържа вълнението си от невероатния жест, като споделя, че досега не й се е случвало нещо подобно, че е в шок и се чувства сякаш в някакъв филм.

По-същественото за подаръка, който получи след развода си с Даниел Петканов обаче е, че една от розите е била отделена от другите и към нея е била прикрепена снимка на Народния театър „Иван Вазов“ в столицата. Върху картичката обаче нямало никакъв надпис.

Дали пък розите не са пратени на Алекс от някой актьор, или зад жеста стои човек, с когото се е запознала в района на Народния, засега остава загадка. Самата тя не крие любопитството и желанието си да получи отговор на въпроса кой й изпрати 1001 рози и дори споделя, че с нетърпение очаква нов жокер.