Кои родни звезди отслабнаха с инжекции за диабетици?

Галена, Андреа, Деси Слава, Симона Загорова, Мила Миховаи Евгения Джаферович победиха битката с кантара благодарение на опасния метод

Шоу
13:16 - 20 Октомври 2023
12955
Кои родни звезди отслабнаха с инжекции за диабетици?

Вталяването с популярните инжекции за диабетици „Оземпик” е гарантирано, но и много опасно за здравето. Фолк певиците, които първи се втурнаха да отслабват с метода, вече „берат плодовете” от рязкото сваляне на килограми. Галена бе първата, която започна да използва „Оземпик”. Tя свали най-много килограми и има най-много здравословни проблеми. Смядовката три пъти е стигала до системи в болница, а причината са инжекциите за диабетици, научи Lupa.bg.

Фолк дивата не крие, че често не се чувства добре и отменя участия, защото не може да се качи на сцената. Брюнетката свали над 15 килограма, но не с глад и тренировки, а с опасния метод. Разбира се, тя нито потвърждава, нито отрича тази информация, но всички в бранша са наясно, че превръщането й в скелет се дължи на лекарствения продукт.

Тунингованата певица започна да отслабва драстично преди почти две години и само за кратко време се втали рязко. Още през миналото лято Галена даваше вид, че е свалила десетина килограма. От тогава до сега отслабването й продължава и не иска да спре.

Смядовката взима лекарство за намаляване на теглото, съдържащо активното вещество лираглутид, медикаментозно средство, което се използва за лечение на захарна болест. То е подобно на естествено произвеждания хормон, наречен GLP-1, който се отделя от червата след хранене. Функционира, като действа върху рецептори в мозъка, контролиращи апетита, и така ви кара да се чувствате по-сити и по-малко гладни. Това може да помогне да ядете по-малко и да намалите телесното си тегло, но фолкаджийката доста се поувлече със свалянето на кг.

Почитателите й се чудят как се харесва само кожа и кокали, но тя видимо се гордее с тялото си. Въпросният медикамент, с който отслабва Галена, представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Той се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Лекарството потиска апетита за сладко и така води до неусетно отслабване без мъчения.

Медикаментът не трябва да се смесва с алкохол, наркотици и трябва да се пие много вода. Тези условия са доста трудни за част от звездите, които употребяват инжекциите.

За Галена е известно, че обича да си пийва по време на участия. Тя не се вслушала в съветите да не пие, когато употребява инжекциите и това довело да прилошаване и нужда от лекарска помощ. Тя на няколко пъти се е почувствала зле и се е наложило медици да я свестяват със системи.

Андреа също се е вталила с помощта на лекарството. Бившата на Кобрата си призна, че е пробвала инжекциите за диабетици, които напоследък са истински хит в светския елит, но ги използвала много кратко. Явно докато й е прилошало. Именно Галена издала, че колежката й също отслабва с „Оземпик” и като нея е имала проблеми, но не защото пие алкохол, а защото не приемала достатъчно вода, твърдят близки до двете чалга диви. Дехидратацията накарала блондинката да се почувства зле и да потърси лекарска помощ. Преди време Андреа бе попитана дали е пробвала инжекциите на Галена. Блондинката възкликна: „Не са нейни, всички вече ги ползват... Имам предвид май всички си ги слагат, доколкото знам. Опасни са по принцип, защото забравяш да пиеш вода. Аз също съм ги пробвала и наистина трябва да не забравяш да пиеш вода и по-малко да хапваш, защото е опасно”, изказа се бившата на Кубрат Пулев по въпроса. Тя все пак успяла да смъкне доста кг с медикамента, които не успяваше в продължение на повече от 5-6 години. Вече е спряла да се боде, защото е осъзнала, че трайно вреди на здравето си. Заради тази мода за отслабване някои лекарства за диабетици изчезнаха от аптечната мрежа. Двете фолк гърли не са единствените, които се лишиха от мазнините си благодарение на инжекциите с инсулин.

Андреа

Галена се похвалила на своя приятел Азис колко е доволна от този метод за вталяване. Кралят на фолка също се изкушил да пробва лекарството, но и на него не му понесло добре и решил да не рискува здравето и живота си, заради едната суета.

Изпълнителят на „Хабиби” пък запалил своята дружка и колежка Деси Слава, която от години води неуспешна битка с кантара. Ангелогласната певица успя да се втали и не спира да се радва на новото си тяло. Деси е много щастлива с отслабването си, но и внимава да не се увлече като вафлената съпруга.

Перфектната си фигура Деси Слава показа във всичките си песни и клипове, но се появиха съмнения, че може да се е вталява и посредством популярни програми за видео обработка. При тв гостуванията и по време на участията й стана ясно, че наистина се е вталила с над 10 кг., но пределно има още за сваляне.

Деси Слава

Изпълнителката на „Мъжете всичко искат” призна, че е отслабнала с медикаменти, но не пожела да разкрие точно какви. От обкръжението на блондинката издават, че е намалила обиколките си именно с инжекции в корема. Въпреки че роди сина си Борис през декември, 2017 г., хитовата изпълнителка дълго време не можеше да свали натрупаните килограми по време на бременността. Това, разбира се, се превърна в повод за периодични статии, в някои от които се намекваше, че Деси Слава едва ли не похапва повече и затова не отслабва. Тя разкри, че не яде много, но въпреки това не може да се отърве от излишните кг. Е, вече успя, като се надяваме да не стане 40 кг като Галена. 

Щерката на Глория Симона Загорова е закръглена от дете. Имаше моменти, когато успяваше да е по-стройна, но за кратко. След абитуриентския й бал стрелката на кантара вървеше само нагоре. Нещата съвсем излязоха извън контрол след като роди дъщеря си Галина. В средата на тази година Симона се стопи буквално за две седмици. Младото момиче се опита да внуши на почитателите си, че е със спорт, но на всички е ясно, че не е с тренировки. Според източник на вестника инжекциите на Загорова се поставят поне от няколко месеца от д-р Димитър Гугутков. Над 90% от клиентите на лекаря нямат медицинска нужда от „Оземпик”, тъй като не са диабетици, а ги ползват от суета, понеже страничният ефект на лекарството е рязко отслабване. Официалната цена на лекарството в аптеките е 200 лева, а д-р Гугутков поставя инжекцията драстично по-скъпо – за по 500 лева, заедно с разтвор от витамини и минерали. Срещу медика са подавани куп сигнали от негови колеги и пациенти, но до този момент циничният му бизнес не е секнал. Почти всички фолк певици в столицата, които отслабват по този начин, са негови пациентки, които не осъзнават риска, който поемат, боцкайки се с опасните инжекции.

Младата оперна певица Мила Михова също се възползва от метода за втялване на своите колежки от фолк бранша.

„Взимам лекарства за инсулинова резистентност, не ям между основните хранения, почти не пия алкохол”, сподели Мила в инстаграм, която я попитаха с какъв режим е успяла да се втали така драстично. Младата оперна певица не даде подробности, но за всички е ясно, че се е повлияла от новата мода в родния шоубизнес, при която с цел отслабване се приемат медикаменти, предназначени за диабетици и такива с инсулинова резистентност. Дъщерята на оперната прима Дарина Такова и оркестрантът Огнян Михов не желае да коментира темата. Даже потвърди, че ще е нетактично да обяви лекарството, което взима, какъвто въпрос също имаше към нея. Младата оперна певица явно избягва темата и само загатва, че приема лекарства. Затова пък, откакто свали доста килограми, не спира да се хвали с новото си тяло в социалните мрежи. Мила дори си направи няколко подобрения по лицето и така се освежи още повече.

И Мила Михова се стопи с инжекции

Последната, която се втали с инжекции за диабетици е Жени Джаферович. Гримьорката от години води люта битка с килограмите, подложи се ня няколко липосукции, сложи си изкуствена преса на корема, но пак беше над 70 кг за скромния й ръст от 1.65 см. Футболната съпруга вече е щастлива, че най-после е е слаба. Тя е смъкнала около 15-20 кг за няколко месеца.