Кои родни звезди се обезобразиха с корекции

Стил
15:16 - 20 Септември 2021
4318
Кои родни звезди се обезобразиха с корекции

Бум на естетичните процедури отбелязват родни специалисти в сферата на разкрасителните процедури. Ако преди години имаше бум на поставянето на силикон, сега всички звезди прибягнаха до филъри и ботокс. Посещенията при естетичния дерматолог се превърнаха като посещение при фризьор – случват се все по-често и не минават без стори в инстаграм.

Ако преди основно жените се славеха с пластичните си корекции, днес мъжете посещават дерматолозите наравно с тях. Всяка звезда си има свой любим дерматолог и сякаш се надпреварват кой по-често го посещава. Разбира се, любимото място веднага се отразява с благодарствени публикации, че даже и така популярните игри “giveaway”.

Сред процедурите, за които ни информират, са филъри и ботокс, а в последно време забелязваме все повече звезди с промяна в брадичката. Изглежда, че освен скулите, звездите са полудели и по по-издълженото лице и “Jawline”.

Оказва се, че тези посещения са се превърнали в задължителна част от живота на звездите, които при първа възможност посещават своите лекари. Дори кралят на фолка Азис е сред мъжете, които не крият, че се подлагат на разкрасяващи процедури.

Преди време той публикува видео, на което известна докторка му бие филъри в гърдите, за да подсили окосмяването му. В едно от последните му сторита се личи, че това не е единствената процедура, която си прави, пише ние жените. Не сме изненадани предвид близкото му приятелство със Светлана Гущерова, която от години не спира да ни информира за посещенията си при любимата си дерматоложка, която я обезобрази и превърна в карикатура. 

Интересното обаче е, че независимо от слуховете за разярилата се наскоро война между Светлана и плеймейт 2019 Михаела Тодорова, и двете изкусителки публикуват всяко свое посещение при любимата си лекарка, която ги прави като клонинги.