Кои са най-добре направените гърди в "Ергенът"?

Джия си стана топ любимка на зрителите

Нещо за четене
12:04 - 03 Април 2023
7961
Кои са най-добре направените гърди в "Ергенът"?

Всички коментират участничките в „Ергенът“, но ние събрахме топ експерти и ги помолихме да ни разкажат за корекциите по момичетата от професионална гледна тока. Така направихме селекция на най-готините гърди в предаването, а ето и отличничките:

  • Джия

За никой не е тайна, че въпреки неутралната й позиция в сформираните лагери във вилата, Джия си стана топ любимка на зрителите. Хирурзи твърдят, че нейният силиконов бюст е направен най-добре от на всички участнички с корекции в предаването. Гърдите били съразмерни на фигурата й, а самите импланти са поставени по всички изисквания. Браво Джия, грабваш короната за най-готин бюст.

Джия

  •  Крисия

Отдавна знаем, че в поп-фолк бранша определено ги разбират нещата. Ето защо експертите отличиха Крисия като втората жена с най-добре направен бюст сред участничките. Макар Крисия да е поставила отдавна своите импланти, те стоят добре, няма увисване и определено са естетически подбрани. Нито прекалено големи, нито прекалено малки. Както се казва – бюст по ноти!

Крисия

  • Габи

На дъното на класацията е една от най-обсъжданите участнички в предаването – Габи. За съжаление и фенове и експерти са категорични, че гърдите на Габи изглеждат просто ужасно. Явно са поставени отдавна, защото освен, че са твърде големи за малкото й тяло, те определено са доста увиснали. Нашите хирурзи ни подсказват, че при по-големи импланти, кожата не може да носи тежестта на целия силикон и доста често увисва надолу. Съветваме Габи още щом излезе от къщата спешно да поднови своите бебчета, защото положението не е красиво, ама грам.

Габи