Кои са най-новите баджаначки във фолка?

Ромският ресторантьор Цецо Харема свързва Ариа и Лияна 

Нещо за четене
15:48 - 11 Януари 2024
7061
Кои са най-новите баджаначки във фолка?

Певицата Ариа има ново богато гадже – известният ромски ресторантьор Цветан Петков, по прякор Цецо Харема, който преди няколко години любеше нейната колежка Лияна. Силиконката реши да афишира връзката си с Цецо. Ариа пусна няколко фотоса с богаташа, видя Lupa.bg.

Скандалната Мария Цветкова, както е истинското име на фолкаджийката, имаше бурна любов с футболиста на ЦСКА Георги Йомов, с когото се раздели преди няколко месеца и сега е интимна с Цецо Харема. Двамата са посрещнали Нова година в култовия ресторант „Новиков” в Истанбул, а заможният бизнесмен отрупал новата си с куп подаръци. Цветан Петков бързо завоювал сърцето на дашната мадама, която си пада само по заможни господа.

Най-разюзданата ни фолкаджийка има цял куп от известни и заможни мъже в секс тефтерчето си. Мария има 12-годишен син от милионера от Свети Влас Динко Динев, който се разведе заради изкусителката и заживя с нея, но не за дълго. Златотърсачката изключително бързо забременя от богаташа и го дари със син. В шоу средите се шушука, че Динев е спипал любимата му да прави секс с един от бодигардовете на негов арабски бизнеспартньор. Няколко години по-късно Цветкова залюби Павел Лазаров, бивш наркодилър средна ръка и познайник от подземните среди, който преди това имаше връзка със Златка Райкова, а от няколко години живее с Преслава и има дете от нея. Павел наби Валери Божинов заради плеймейтката и настояща певица, защото Божинката сваляше тунингованата мадама. После дойде ред на Георги Йомов, а от няколко месеца актуалният й любовник е Цецо Харема и покрай него е станала баджаначка със своята колежка Лияна.

Припомняме, че преди няколко години Цветан въртеше любов и с друга чалга дива. Лияна беше официална негова половинка, но различията в характерите им се проявиха и двамата прекратиха интимните си отношения. Със сигурност в секс тефтерчето му присъстват и други имена от родния шоубизнес, тъй като е виден ценител на женска красота.