Кой свали панталоните на друсания Явор Бахаров?

Братът на Захари Бахаров ограбен, след като не успял да си плати поредната доза

Новини
13:47 - 22 Юли 2024
7143
Кой свали панталоните на друсания Явор Бахаров?

Миналата седмица актьорът Явор Бахаров за пореден път бе открит в неадекватно състояние – пиян и по слипове на пейка на бул. „Демокрация“ в Бургас. В неделя сутринта той е забелязан от бургазлии, които го помислили за клошар и изобщо не подозирали, че това е едно от актуалните имена в българския шоубизнес.

Според източници на „Уикенд” до нелепата ситуация се стигнало след бурна нощ, която Явор имал в морския град. Той имал представление в града, след което отишъл да празнува рождения си ден с колегите си актьори. Те обаче си тръгнали след полунощ, а Явор настоял да продължи да се черпи. Така започнал рейдът му по заведенията в Бургас, подкрепен с наркотици, взети от местни дилъри. Според хора от ъндърграунда на Бургас Явор е останал без панталона си, след като призори е бил ограбен. До ситуацията се стигнало, след като не успял да се разплати за поредната доза. Бесни, доставчиците му взели панталоните и часовника и го зарязали в този вид на улицата.

Няколко таксиметрови шофьори са отказали да го качат вечерта, защото им изглеждал несъстоятелен и много пиян. Заради това останалият по бельо брат на Захари Бахаров заспал на една от уличните пейки. В социалните мрежи се разпространява и видео, на което се вижда как парамедици се опитват да окажат помощ на Явор, който видимо не е добре, но отказва асистенция от лекарите и сам си тръгва. В социалните мрежи видеото бе споделено със заглавие „Да помогнем на Явор Бахаров да намери пътя до дома”. 39-годишният актьор от години има проблеми с алкохола и наркотиците, като всеки път обещава да му е последен, но почитателите му вече нямат вяра, че някога ще спре да се друса.

Според запознати причината Явор да се „отреже” така за пореден път е скандал с половинката му – актрисата Рая Пеева. Тя трябвало да дойде с него в Бургас, за да отпразнуват рождения му ден. Преди това обаче двойката пак се сдърпала и Рая отказала да замине за морето.

Припомняме, че през последните години Бахаров имаше доста проблеми със закона. През декември 2022 г. той бе задържан за притежание на марихуана. Няколко месеца по-късно прокуратурата свали обвиненията срещу актьора за притежание на наркотици. Юристът убедил прокурора по делото, че откритата в Бахаров трева е коноп, а не марихуана. Той направи разграничение между двете растения за пушене, като разясни, че конопът съдържа само CBD – съставка, която не е забранена от закона. Според адвоката иззетото количество е едва 0,3 г, като е било примесено с тютюн.

През 2021 г. Явор получи условна присъда от Окръжния съд в Благоевград, след като през 2020-а беше заловен да шофира след употреба на алкохол, кокаин и канабис в Банско. Районният съд в Разлог първо го осъди на година затвор, а адвокатите му обжалваха решението пред Окръжния съд в Благоевград. През 2019 г. талантът бе осъден на пробация след скандал и съпротива при полицейски арест в центъра на София. Преди години той е бил задържан и за притежание на марихуана и хулиганство. Полицейското досие на актьора е доста дебело, но най-вероятно ще набъбне още, тъй като къдравелкото далеч не смята да се отказва от пороците си.

Преди месец половинката на актьора призна, че иска да стане майка.

„Вече ни е време за това да имаме детенце. В живота много искам да се видя като булка, Явор казва, че са стари разбирания това. Но всяко нещо с времето си. Торбата със сол я изядохме, време е вече да ядем захар”, сподели актрисата Рая Пеева. В арт средите се чудят как двойката ще отглежда дете с тези пороци и какъв баща ще бъде иначе талантливият актьор. Двамата с Явор са заедно от 8 години. Всички, особено хората около Рая, помнят отлично скандалите, обидите, арестите и дрогираните състояния на малкия брат на Захари Бахаров и как това се е отразявало на блондинката. Влюбена до уши в Явор обаче, тя очевидно си затваря очите за неудобната истина. А тя е, че гаджето й страда от избухливост и пристъпи на агресия – нещо, което лично е признавал, и то неколкократно.