Кокала: Ако Костов не каже, че гони титлата, не е за Левски

Надявам се сега да покаже по-добри неща сега, заяви бившият наставник на сините

Спорт
10:53 - 16 Юни 2023
1787
Кокала: Ако Костов не каже, че гони титлата, не е за Левски

Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира назначението на Николай Костов. Той сподели и дали всичко между тях двамата е изяснено след скандала през 2012 година в тунела на "Лаута".

Кокала, както е известен сред феновете, коментира и назначението на Елин Топузаков за шеф на школата, както и завършека на сезона за сините.

"Ники Костов води няколко отбора в чужбина. Мисля, че има достатъчно опит да води отбор като Левски, но ще видим какво ще покаже бъдещето. На "Герена" се работи под напрежение, с каквото той последния път не можа да се справи.

Да, след скандали ни през 2012 година разговаряхме с него и си изяснихме нещата. Не му беше приятно да отпадне от Локомотив Пловдив за купата и може би заради това бе казал онези неща. Няма значение, всичко е в миналото.

Надявам се сега да покаже по-добри неща и, естествено, целта пред Левски трябва да е спечелването на шампионската титла. Ако това не го спомене, означава, че не е дорасъл да води такъв отбор. Четох, че ще му бъдат поставени цели, което е нормално. Но целта е една - преследване на златните медали".