Колко често правят sex Гущерови?

Майката на блондинката гледала отрочетата, за да може тя да се отдава на креватни удоволствия

Нещо за четене
16:04 - 25 Април 2024
4855
Колко често правят sex Гущерови?

Светлана Гущерова благодари на майка си за грижите към четирите й деца. Блондинката е задължена на родителката си Кунка, защото с нейна помощ е свободна всеки ден да прави секс с мъжа си Христиан Гущеров. Това призна бившата плеймейтка в свое интервю пред Ива Атанасова.

„Не знам дали ще ми повярваш, но нямаме ден, в който да не правим секс с Хриси“ – призна кльощавата мадама пред ошашавената тв водеща, която я попита как успява да се люби толкова често.

„Благодарение на майка ми, която много ми помага. Без нея със сигурност нямаше да се реша да имам 4 деца“ – призна с усмивка Светлана. Тя все пак допълни, че понякога има периоди, в които пропускат по ден или два, но никога повече! Ясно си пролича, че семейството няма проблеми нито в леглото, нито с правенето на деца. Бившата плеймейтка не отхвърли напълно идеята за пето дете, но е категорична, че за момента няма да ражда, ще изчака поне година-две. Многодетната майка се чувствала гузна към наследниците си, че не може да им обърне качествено внимание. Но пък съпругът й не може да се оплаче от липса на такова.

Светлана отрече слуха, че Гущеров я бие. „Ако ме биеше, нямаше да му родя 4 деца. И той има неговите негативни черти, които не мога да кажа, да не се разсърди, но не ме бие. Не бих позволила децата ми да растат в такава среда и да гледат скандали и побоища“ – каза милионерската съпруга. Съседи на двойката обаче твърдят друго, като веднъж дори е идвала полиция, за да отървава блондинката от гнева на порядъчно почерпения Християн.

Блондинката коментира и темата с марковите дрехи. Тя се изцепи, че само парвенютата носят одежди с големи емблеми и на скъпи марки, а наистина богатите хора се обличат в скромни дрехи на „Зара“. Докато говори това по време на култовото интервю, Светлана беше облечена в блуза на „Луи Вюитон“ от последната им колекция. На изпроводяк силиконката се оплака, че е напълняла и вече тежи „цели 43 кг“. Най-вероятно съвсем скоро блондинката ще започне нова жестока диета, за да се стопи до мечтаните 39 кила.

 За отношенията със свекър си Добромир Гущеров пък коментира, че не е вярно, че не общува с внучетата си, а има снимка с бебе Анелия – първородната им дъщеря, която се роди преди 5 години. „Не ни е спрял парите. Той не е длъжен да ни издържа. Хриси е на 36 години и има достойнство, не би се молил за пари на баща си“ – коментира многодетната майка.