Колко взе Том Круз за каскадата си на Олимпийските игри

Холивудската звезда направи впечатляващо шоу на церемонията по закриването на Игрите

Нещо за четене
16:06 - 12 Септември 2024
5523
Колко взе Том Круз за каскадата си на Олимпийските игри

Том Круз направи впечатляваща каскада на церемонията по закриването на Олимпиадата в Париж, за което обаче очевидно не е компенсиран с колосална сума пари, каквито например взе Селин Дион.

Според Кейси Васерман, председател на Олимпийските и Параолимпийските игри, Круз без много увещания е бил готов да скочи от Stade du France, за да приеме официалния олимпийски флаг от кмета на Лос Анджелис Карън Бас и олимпийката Симон Байлс, припомня CNN.

След това звездата от "Мисията невъзможна" обикаля по улиците на Париж с мотоциклета си, за да се качи на самолет близо до Айфеловата кула, преди да се появи отново за скок с парашут в зоната близо до знака Холивуд в Лос Анджелис в предварително записан сегмент.

"Предисторията е, че разбрахме, че продуцираме 15-минутно телевизионно шоу на живо, и затова наех когото смятам за най-добрия човек в света да направи това", казва Васерман пред CNBC за Том Круз.

Васерман разказва още, че

Круз настоява сам да осъществи всички каскади,

въпреки че са го убеждавали да направи само малка част от каскадите, а за останалите да използва дубльор. Около пет минути след началото на презентацията за това какво ще се изисква от него, Том Круз казва: "Включвам се. Но ще участвам, само ако ми дадете възможност да направя всичко сам."

Круз не само прави всичко без каквато и да е помощ от дубльор, но

и Васерман твърди, че актьорът го е направил абсолютно безплатно.

"Той приключи снимките на "Мисията невъзможна" в 18 часа. в Лондон, след което се качи на самолета и кацна в Ел Ей в 4 часа сутринта. Засне сцената, в която се качва на военен самолет. В Ел Ей направи два скока. Първият не му хареса, затова направи втори скок. След това се качи с хеликоптер от Палмдейл до знака на Холивуд, в което засне сцената със скока и отново се качи на хеликоптер до летище Бърбанк, където отлетя обратно за Лондон за снимка", разказва Васерман за изумителната каскада на Том Круз, която успява да вмести в натоварения си график и прави безвъзмездно.