Коловати: Стаята ми беше облепена с плакати на Гиби и Наско

Левски е горе-долу добре заради Мъри, заяви бившият национал

Спорт
14:31 - 05 Септември 2023
2813
Коловати: Стаята ми беше облепена с плакати на Гиби и Наско

"Имах много хубави години в Левски. Силен отбор. Все нещо не ни достигаше в евротурнирите. Два-три пъти имахме шанс да влезем още тогава в Шампионската лига. Все нещо малко не ни достигаше. Иначе и атмосфера, и фенове. Просто който не е минал оттам не знае какво, не може да се обясни с думи. Трябва да си бил вътре, за да знаеш", така Илиян Стоянов - Коловати любимия си Левски.

"Аз си следя Левски като фен, обичам го от малък. Моята стая е била облепена с плакати на Гиби, на Сираков, на Велев, на Спасов. Знаех всичките ветерани.

Бил съм в Левски 5 години, не ми е безличен, но аз се изказвам винаги като фен. Никога не съм търсил пост в Левски, живея от 19 години в Япония. Не мога да си оставя бизнеса там и да се върна", каза още той в подкаста "За спорта без клишета".

"Сега Левски е горе-долу добре. Благодарение на Станимир Стоилов, няма какво да си кривим душата. Ако не беше дошъл Мъри преди две години, ако не ги беше селектирал тези футболисти.

Беше хаос в Левски, но Мъри дойде и без много пари взе точните играчи, отборът се обиграва 2 години и сега лаврите ги обират други. Но това не може да е вечно така. Има си период, в който пак ще трябва да се правят промени. Тук трябват и знания", коментира Стоянов.