Кольо Велков: ЦСКА сбърка като не привлече Мето Томанов

Казах му: "Убий глупака с мълчание", призна бившият футболист на армейците

Спорт
16:17 - 13 Юни 2022
3143
Кольо Велков: ЦСКА сбърка като не привлече Мето Томанов

Полузащитникът от славния отбор на ЦСКА от началото на 80-те, отстранил действащите европейски шампиони Ливърпул и Нотингам и участвал на 1/2-финал за КЕШ Никола Велков, присъства на срещата между червени шефове и фенове във Велико Търново. Той дори е задал въпрос на Данаил Ганчев и Филип Филипов, който бил посрещнат с аплодисменти от привържениците.

Бившият халф се поинтересувал защо бившият му съотборник Методи Томанов не работи на „Българска армия“. Червените шефове обаче отклонили дипломатично въпроса, обяснявайки, че към настоящия момент това не би било възможно. „Тема Спорт“ потърси Никола Велков за коментар на срещата във Велико Търново.

„Чест им прави, че организираха тази среща, за да се запознаят с настроенията сред феновете. А те са много критични. Защото българският народ е много търпелив и винаги се сеща да роптае, когато му се качат на главата. Управлението в последните години е пълен провал.

Единственият печеливш ход бе в ЦСКА да се върне доказан и уважаван специалист като Методи Томанов.

Но явно ще продължим да чакаме и да се надяваме, че некадърник като Стойчо Стоилов все пак ще уцели с някой и друг трансфер и да опитваме да се противопоставим на Левски и Лудогорец. Защо не канят Томанов? Те по подобен начин извадиха и други мои съотборници от книгите. Но Спас Джевизов и Ради Здравков ги има в други книги, а шефовете в кои книги ще останат?

На Мето съм му казал „Убий глупака с мълчание“. И явно ме е послушал, виждате, че за разлика от много други той не се появява в медийното пространство и не дава акъл.

Доказва се там, където трябва – на професионалното поле. Но, за съжаление, в ЦСКА това не го оценяват“, заяви Велков.