Комедия с елементи на ужас във „Фермата“

Нещо за четене
22:48 - 19 Септември 2022
9923
Комедия с елементи на ужас във „Фермата“

Комедия с елементи на ужас се разигра в риалитито „Фермата“. В главните роли на селската драма се озоваха претенциозната красавица Аксения и една от кравите в стопанството.

Кошмарът настана, след като участничката беше избрана за ратай и се наложи да дои за пръв път в живота си. „Леле, какво ме чака? Ох, много ме е страх! Нищо няма да ми направиш, нали?“, обърна се ужасена Аксения към животното. В отговор, то невъзмутимо я плесна с опашка през лицето, видя Lupa.bg.

Няколко часа по-късно, сгъната на две, потна и ревяща с глас, Аксения беше издоила едва два пръста мляко, а вимето на кравата продължаваше да е пълно. „Ръцете ми не издържат! На предела съм! Не мога повече!“, изпадна в истерия домакинята от Поморие.

Вир вода, тя реши да сложи край на мъките си, съблече се по бански и влезе да се къпе в язовир Диканя. Освен че заряза кравата, участничката не успя да нахрани кокошките, пуйките и зайците. В резултат отборът й „Нови надежди“ беше наказан. Фермерът и наставник Ники отне провизиите на претендентите за стоте бона, докато Аксения не издои животното докрай.