Коментар: Ушев, ти отгледа наркоагитките, яж им сега паветата

Футболните хулигани, които окървавиха протеста, са покровителствани от полицията от десетилетия

Коментар
14:44 - 03 Септември 2020
14540
Коментар: Ушев, ти отгледа наркоагитките, яж им сега паветата

Банда маскирани, татуирани уроди с миниумни бомбички, павета и крошета атакуваха снощи нещастната родна полиция, подредила се като на сватбарско хоро под звуците на „Бяла роза“ около Партийния дом. Да, нападателите са отрепки от футболната субкултура, изхранващи се с продажба на наркотици на деца, „мокри“ поръчки, кражби и рекет, това не подлежи на съмнение. Защо обаче са на площада, а не зад решетките, където им е мястото? Питайте същата тази „бита и обезчестена“ полиция, която от две десетилетия е разтворила над тях такъв чадър, че и Александър Йорданов може да се скрие под него.

Как е възможно под носа на властите да съществува откровено мафиотска организация като мутренската банда „София-Запад“, която има повече тежки престъпления зад гърба си, отколкото „Наглите“ Едно и Две взети заедно? Защо е недосегаема лумпенската „Коза Ностра“ от назобени с анаболи получовеци, когато и малките деца могат да изброят простъпките им срещу обществото и човешкия живот между два дистанционни урока по математика?

Без да съм изчерпателен, че спомена само убийството с бомба на спокойно пиещия кафето си Младен Младенов в началото на новия век, осакатяването на полицайката Гергана Зашева, веещите се свастики по европейски мачове, мятането на банани при вида на тъмнокож футболист, за което в Европа (истинската) изхвърлят доживот от стадиона, апологията на клането в Сребреница и още, и още десетки изцепки, противоречащи не само на човешкия морал, но и представляващи очевидно състав на тежко престъпление.

Много е просто – цялото това безумие вече 30 години се извършва с негласната благословия на управниците, независимо от техния цвят и позиция в политическия спектър и „биещото им сърце“ – полицията. Властта отглежда тези изроди, за да ги използва платената им мощ и електорална екзалтация. Когато обаче някой друг им плати с гангстерските си левчета да мятат павета срещу нея, започва да реве като ущипана мома.

Пада ти се, Ушев, за всеки път, когато си вдигал палка или си прибирал в душегубката след мач нормален данъкоплатец и баща като мен, а си си затварял очите пред ножа и бокса на психопата на съседната седалка. Яж му сега паветата по кухата си глава, след като си го оставил безнаказано да се гаври с всички закони и човешки правила. Малко ти е даже!

Трябва само една решителна реакция за няколко часа с цялата строгост на закона, за да се сложи веднъж завинаги край на безумието, което шества из обществото ни от десетилетия. Знаете им имената, имат досиета, идете да ги изтърбушите. Вместо това униформените и началниците им продължават да полагат нежни грижи за зловещия тумор на футболното фулиганство, който сами отгледаха.

Разбира се, споменавам „София-Запад“ като най-отвратителната и човеконенавистна метафора за тази гнусна социална прослойка на платените фенове – силоваци. Същите изроди съществуват и благоденстват сред феновете на любимия ми ЦСКА, Ботев Пд, Локомотив Пд. Те са там и готвят нова порция бомби, чичко полицай. А ти къде си, нагъваш банички някъде?