Комплексите на Пам от "Ергенът"

Велидис таи омраза към по-слабите жени

Нещо за четене
16:56 - 07 Април 2023
4133
Комплексите на Пам от "Ергенът"

Пам Велидис влезе в "Ергенът" заявявайки, че няма комплекс от тялото си, много се харесва и обича. Есеистката прокламираше как пищните жени са по-секси, харесвани и дори обясняваше, че прави повече секс от слабите жени в шоуто. В снощния епизод на риалити предаването ясно си проличаха недостатъците на Пам, която само твърди, че се харесва пълна, но всъщност има комплекс от теглото си и в себе си таи омраза към по-слабите жени, видя Lupa.bg. Никой не е виновен на телосложението на друг човек. При едни слабото тяло е ген, при други плод на много усилия, но всички кльощави дами са черни на Велидис. Тя го играе жертва, щото знае как хората приемат бодишейминга, а в същото време есеистката също си позволява да лепи етикети на хората.

„Това не е Бродуей, моето момиче. Като търсиш съжаление, спри да ядеш толкова много! Аз също съм била пълна, но съм се постарала това нещо да го променя. А при теб не виждам старание за нищо, единствено търсиш съжаление“, открито нападна Елисавета Пам.

„Може би трябваше да обясня на Елисавета, че съм свалила 42 килограма наведнъж и че съм страдала изключително много“, едва сдържа сълзите си Пам.

Велидис иска всички да я харесват и ако не я харесват, то това е защото е пълна. Тя самата изрева колко много тренира във фитнеса, но не отслабва. Пам разкри, че има и здравословни проблеми заради наднорменото си тегло. Което е още една причина тялото й да не се рекламира като здравословно. Едно е да имаш по-пищната фигура на Джей Ло, съвсем друго е да си пълен в нездравословни граници и да се опитваш да убедиш хората, че това е ок. 

"Пам е лош пример и ще накара хората да имат лошо отношение към дебелите. Завижда до смърт на Айлин и Валерия. Вместо да се храни здравословно, тя се тъпче. Затлъстяването е вредно и не трябва да се рекламира. Показаха ни закуските й. Аз след раждането имах да свалям доста килограми и си ограничих храненето. Не става само с фитнес. Много още майки са го постигнали. Тя дори още не е родила. Никой не е длъжен да я харесва. Държат я там от съжаление. Няма никакъв шанс с Евгени, защо стои?" - пише зрителка на "Ергенът". 

"Вечните Жертви не водят борба и не изминават път, а циклят в комплекси и злобата си. Ярък пример гледаме за това. Пам е човекът, който най-много и нон стоп плюе по другите и прави интриги, насажда омрази и върти всичко около себе си - в ролята на гордата жена (жертва), която ще мине и през това! Наистина ли не го виждате?" - допълва друга зрителка.