Константин Кацаров от „Гласът на България“ - на всяка тв манджа мерудия

Преди една година певецът се разписа и в друго музикално тв риалити, този път по Нова тв - „Звездите в нас“

Нещо за четене
14:50 - 29 Ноември 2023
23800
Константин Кацаров от „Гласът на България“ - на всяка тв манджа мерудия

Вокалистът на Ренегат - Константин Кацаров, който в неделя напусна безславно музикалното шоу „Гласът на България“ и избухна яростно срещу предаването, се оказа редовен абонат на певческите риалити тв формати, срещу които също толкова редовно „бучи“, видя Lupa.bg.

53-годишният певец, който пред цял фейсбук се оплака гръмко, че не си бил избрал сам песента за предаването, а видиш ли, така било обявено. Възмутен от „лъжата“ и с твърдението, че разкрива всякакви пикантни подробности от кухнята на предаването, той се превърна в център на вниманието за броени часове. Оказа се, обаче, че Коцето далече не участва за първи път в този тип предавания и го играе изненадан, а тазгодишното му участие е второто му явяване в същия този „лъжлив“ формат. Преди 10 години той е участвал във втория сезон на „Гласът на България“, чиито основни правила не са се променили съществено оттогава и е бил в отбора на Данчо Караджов. Кацаров отпада на по-ранен етап, но по това време фейсбук явно още не е толкова голяма сцена за мрънкачи, разбирачи и всякакви разочаровани, нереализирани хора.

Под поста на въпросния, със заглавие „Гласът на лъжата“, наред с хвалебствията за невероятната му смелост, има и коментари, в които го питат „Ако е било толкова ужасно, защо реши да повториш?“. А, ако съвсем случайно сте го пропуснали преди десет години, то само преди една господин Кацаров се разписа и в друго музикално тв риалити, този път по Нова тв - „Звездите в нас“.

Прави впечатление, че на една от страниците на писателят-певец „гордо“ стои идентичен със сегашния пост със заглавие в същия дух „Маймуните в нас“. По-наблюдателните лесно ще открият приликите в стила на мрънкане на същия този човек, който пак е недоволен и е много смел, във фейсбук.