Константин пак закъса със здравето

Певецът изгуби гласа си и отмени участията си, докато се възстанови

Новини
12:00 - 24 Юни 2024
8343
Константин пак закъса със здравето

Константин сериозно го закъса със здравето. Певецът бе покосен от „гаден вирус“, заради който загуби гласа си и се наложи да отмени всичките си участия, докато се възстанови. Това обяви самият той тези дни, извинявайки се на феновете.

„Аз съм куче по принцип, но когато гласът го няма, няма как да стане. Надявам се в най-скоро време този гаден вирус да се разкара и да се забавляваме“, сподели Коцето в социалната мрежа.

Много го е яд, че няма да може да пее в най-яките дискотеки не само в България, може би и на Балканите, както допълни той, само че обстоятелствата не му позволявали да поеме плануваните участия. „Искам с огромно съжаление да кажа, че още не съм в кондиция и съм на антибиотици венозно“, оплака се Коцето. Той обеща да се реваншира на феновете, които очаквали да го видят на обявените по-рано участия.

Последният път, в който певецът притесни пак почитателите си, бе преди около 4 години. Тогава той влезе в болница по спешност и бе опериран от пъпна херния, а възстановяването му продължи около месец. Константин се е подлагал и на две операции на гласните струни, като втората била по-тежка. Пълната упойка, сподели после той, е най-ужасното нещо. „Като се събудих, лекарите ми викаха: „Дишай!“, но дробовете ми бяха пълни с някаква течност и аз се давех. Не можех да си взема въздух. В този момент усещах как умирам“, разказа Коцето.

Преди 2 години той отново имаше проблеми с гласа, които наложиха да отменя участията си. Лекарят, който следял състоянието му, казал, че ако продължи да пее и крещи по кръчмите, ще се наложи трета операция. Затова Коцето взе спешни мерки. Отмени изявите си и спазваше строга хигиена на гласа, включваща мълчание и инхалации. Известно време певецът контактуваше с близките си само със съобщения. За щастие, взетите мерки дадоха резултат и Константин се размина с трета операция. Възстанови се бързо и се върна на сцената.

Певецът е славен купонджия, но твърди, че винаги е бил отговорен към здравето си. Нищо че се хвали с изпития алкохол по участия от началото на кариерата си и реди стряскащи изчисления в литри, Коцето редовно си прави изследвания, за да се убеди, че всички показатели са в норма. И настина е така, което самият той е споделял с учудване. Затова феновете му са сигурни, че и сега бързо ще пребори вируса и ще поднови изявите си.

Колегите му обаче са сериозно загрижени за него. „Той не спира да пие и да шмърка, все едно е на 25 години! Годинките вече са други, сега е на 46 и възстановяването е по-трудно. Време му е да се кротне!“, одумват го в бранша.