Константин се изложи в "Пееш или лъжеш"

Певецът избра фалшиво пеещо момиче

Нещо за четене
16:16 - 14 Октомври 2024
4726
Константин се изложи в "Пееш или лъжеш"

Константин предизвика себе си в поредния епизод на “Пееш или лъжеш” по NOVA, но стъпи на криво и си избра фалшиво пеещо момиче. Попфолк певецът се опита да намери правилната дуетна половинка, за да изпълнят на живо големия му хит “Черна роза”, но се оказа, че е взел грешно решение.

Зад гърба си певецът имаше подкрепата на двама свои близки приятели – музикантът Димитър Ковачев – Фънки и актьорът Станимир Гъмов, които допълниха панела от съветници в шоуто, присъединявайки се към Мария Игнатова, Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Заедно те се опитаха да намерят най-добрия начин как да разобличат лъжците и да познаят пеещите, а Константин често се вслушваше в мненията им, но и се доверяваше на собствената интуиция.

Сред атрактивните участници в “Пееш или лъжеш” имаше талантлива певица от хора на Ваня Монева “Космически гласове”, музикант – възпитаник на музикалното училище в Широка лъка, който е и инфлуенсър. Двамата показаха, че са брилянтни вокалисти, но Константин не заложи на тях.

Коцето призна, че е последовател на талантливия Кристиян Янкулов и по думите му няма да е честно да го остави да спечели. Така в името на феърплея фолк идолът се отказа за момчето, което със сигурност щеше да бъде отличен избор за дуетен партньор и да спечели 5 хиляди лева.

Точно на финала атрактивният певец отстрани и Натали Стефанова, за която предположи, че не пее, а лъже. Тя пък отвя зрители и панелисти с прекрасното си акапелно изпълнение на “Руфинка болна легнала” и заслужено получи бурните аплодисменти на всички.

На финала се оказа, че Константин си е избрал грешна сценична половинка и “Черна роза” прозвуча в най-фалшивия си вариант.