Контузия свали кожата на участничка във „Фермата“

Лили пострада по време на извънредния дуел, който се провежда в два последователни дни

Нещо за четене
11:09 - 23 Ноември 2022
2959
Контузия свали кожата на участничка във „Фермата“

Непоносима болка преживя една от участничките във „Фермата“. Контузия свали кожата на народната певица Лили, която се бори за оцеляването си в риалитито на Арената. Претендентката за стоте бона пострада по време на извънредния дуел, който се провежда в два последователни дни. В него тя се изправи срещу самоуверената и изключително силна ханбалистка Камелия. 

Драмата се разигра по време на втората битка, в която участничките трябваше да разцепят три ритловици. Докато яростно стоварваше брадвата, Лили протри жестоко дланите си, а кожата й падна на парцали. Въпреки че даде всичко от себе си, тя загуби сблъсъка от конкурентката си.  

Повалена от силната болка, народната певица избухна в сълзи. „Още на втората ритловица ми се свлече кожата. Не съм сигурна дали мога да продължа да играя“, разтресе се в ридания тя. От продукцията обещаха лекарски екип да обработи раните й така, че бързо да влезе в кондиция. Контурентите на Лили обаче се усъмниха, че тя ще може да излезе на Арената и утре, в продължението на дуела, когато трябва да вътри тесла и трион.