Копейкин нарече демократичната общност "уродлива измет", която трябва да бъде унищожена

Арогантността на лидера на "Възраждане" става все по-фанатична

Новини
19:28 - 25 Юни 2023
7553
Копейкин нарече демократичната общност "уродлива измет", която трябва да бъде унищожена

Лидерът на формацията "Възраждане" Костадин Костадинов става все по-арогантен в словесните си изяви. Преди часове той пусна в профила си във Фейсбук "официална позиция", в която за пореден път напада "рупорите на американското посолство" и се заканва на "уродливата измет". Повод за гневния изблик на Костадинов са приключилият бунт срещу Кремъл на шефа на частната армия "Вагнер" и отгласът на драматичните съботни събития в Русия у нас.  

"Т.нар. преврат в Русия свърши преди да е започнал, с което предизвика небивало разочарование в родната демократична общност. Вчера с интерес видях какво пишат и към какво призовават рупорите на американското посолство - от техните профили се лееше кръв и се призоваваше за война, избивания, метежи и всякакви други подобни неща (при условие, че не участват лично, естествено). 

Сега, разбира се, са разочаровани, но само няколко часа бяха достатъчни, за да се види какво представляват те - една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и насилие. Ето защо дълг на всеки един нормален гражданин е да направи всичко по силите си, за да може тази уродлива измет да бъде унищожена - за доброто не само на България, но и на човечеството", гласи "официалната позиция" на Костадин Костадинов, който в едното изречение осъжда насилието, а в следващото сам зове за унищожение.