Копира ли Нона фолкдивата Камелия?

Новини
15:00 - 29 Август 2020
10941
Копира ли Нона фолкдивата Камелия?

Соцдепутатката Нона Йотова упорито се опитва да наложи протестърския си костюм в цветовете на трибагреника като своя запазена марка на жълтите павета. Половинката на Богомил Бонев редовно се появява на бунтовете облечена в зелен панталон, бяла блуза и червено сако,  развява флага.

Дори маската на актрисата е част от патриотичния ансамбъл.

Атрактивната визия на ВИП-дамата обаче провокира куп коментари в социалните мрежи. Зевзеци, припомнили си подобна визия на фолкдивата Камелия, която на няколко пъти се бе облякла в националния флаг под формата на рокля, която едва прикриваше тялото й.

„Дали Нона изкопира Камелия, или просто изразява силни патриотични чувства?”, питат в социалните мрежи присетили се за трицветното ноу-хау наблюдатели.

„Макар и да е скандално, но певицата беше по-атрактивна”, изразиха предпочитанията си голяма част от мъжете в социалната мрежа.

Феновете на Нона обаче са категорични, че тя не злоупотребява с националния символ, облечена е съвсем прилично, но просто е използвала цветовете на знамето, за да подсили присъствието си на протестите.    

Фолкдивата се облече на няколко пъти в българското знаме, като появата й в този вид скандализира консервативно настроените граждани. След като се яви неведнъж на националния празник в този вид, Камелия предизвика масов хейт в социалните мрежи.