Копринка размаза Мария Бакалова: Тя е дъно, ниво "Меден рудник"

Актуални новини
19:40 - 07 Март 2021
31013
Копринка размаза Мария Бакалова: Тя е дъно, ниво "Меден рудник"

След като учителят по актьорско майсторство на бургазлийката Мария Бакалова – Иван Добчев, се изказа остро за участието й във филма „Борат 2“, изключително негативна оценка последва и от известната интелектуалка и дългогодишен главен редактор на в. "Култура" Копринка Червенкова.

„Аз си направих труда и изгледах този филм. Трябва да ви кажа, че такова скандално бездарие много отдавна не бях гледала. Скандално! Този нахален човек, дето го наградиха – той размахва бездарието си от екрана. Размахва го! Нахално го размахва!“, казва Червенкова в интервю за журналистката Лили Маринкова, визирайки Саша Барън Коен.

Копринка Червенкова бе безкомпромисна по адрес на Мария Бакалова

"Покрай сцената с Рудолф Джулиани, нашето момиче, за съжаление, е в една много унизителна роля. Много! То просто е... Не знам една уважаваща себе си актриса как може да приеме да играе това?! Как може! Това дъно... Мисля си, че това, което каза Добчев, е най-мекото, което може да се каже... за филма и за неговата студентка. То е наистина срамна работа. В края на краищата ти си младо момиче, тръгва ти кариерата оттук нататък. Не мисля, че тя има много голяма перспектива пред себе си след този филм независимо от глупостите, които се написаха - че това е пътят и т.н.“, заявява Копринка Червенкова.

„Много е страшно това, което стана. Единствената ми утеха е, че поне нея не я наградиха, защото тя е абсолютно дъно! Абсолютно дъно е там! Това е читалището на „Меден рудник“. Дето един велик се яви... някакъв юнак тука, между многото женоря, които се изказаха във „Фейсбук“ срещу Добчев, - се яви и един мъж. Колко е мъж, то е друг въпрос, но той каза „тя е тръгнала от „Меден рудник“, за да стигне до Холивуд!“ Ами тя играе като в „Меден рудник“. Това е нивото“, отсича Копринка Червенкова.

Водещата Лили Маринкова все пак настоява да не е толкова жестока, но Червенкова отговаря: „Аз поемам отговорност за собствената си жестокост“.