Корнелия Нинова обеща: Ще намалим инфлацията и ще повишим доходите

Трябват бързи действия след 2-ри октомври, заяви лидерът на БСП

Новини
15:30 - 24 Септември 2022
2830
Корнелия Нинова обеща: Ще намалим инфлацията и ще повишим доходите

„Трябват бързи действия след 2-ри октомври - таван на цените, компенсации за семействата, подкрепа за енергийно бедните, преизчисляване на пенсиите, увеличение на вдовишките надбавки и увеличение на минималната заплата.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Криводол.

В местността “Томин мост“ с нея присъстваха още водачът на листата на “БСП за България“ във Враца – Атанас Зафиров, водачът на листата в Монтана – Ирена Анастасова, както и цялата листа на коалицията за Враца и членът на ИБ Генадий Събков.

„Видяхте колко много направихме в социалната сфера само за 6 месеца. Гласувайте за реални резултати, а не за популистки и празни обещания. БСП ще продължим да бъдем носителят на социалната политика в следващо управление.

Няма да позволим да се орязват социални придобивки, напротив – те трябва да се увеличават, защото инфлацията бързо ги изяжда.

В тези тежки времена без социална партия в управлението, хората трудно ще преминат през зимата. Подкрепете ни с номер 28, за да има социална и сигурна държава“, призова пред присъстващите Корнелия Нинова.