Корнелия се похвали: Здрави сме, всички проби за Covid-19 са отрицателни

Близо 100 социалисти бяха тествани за коронавирус, след като заразата плъзна в партията

Новини
17:33 - 23 Юни 2020
1803
Корнелия се похвали: Здрави сме, всички проби за Covid-19 са отрицателни

Всички проби за Covid-19, направени в Националния съвет на БСП на “Позитано” 20 са отрицателни. Това обявиха от РЗИ София. Добрата новина съобщи и лично червената лидерка Корнелия Нинова на страницата си във Фейсбук.  

"Уважаеми другари, ще информираме всеки лично, но тъй като зная, че се притеснявате, бързам да съобщя тук: от взетите на “Позитано” 20 проби на близо сто човека, няма нито една положителна. Всички тествани тук сме здрави". Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

Лидерката на социалистите благодари на екипите на РЗИ за добрата организация и професионално отношение и призова за спазване противоепедимичните мерки.

„Ще продължим да следим състоянието на далите положителни проби членове на ГС на БСП София и ще окажем пълно съдействие в случай на настъпили усложнения. В постоянен контакт сме и с членовете на НС, които дават своите проби в РЗИ в страната”, обеща Нинова.

Социалистите бяха подложени на тестове за коронавирус, след като се оказа, че бившият депутат Янаки Стоилов, както и зам.-шефът на СОС Милтка Христова са дали положителни проби.